Korzo theater den Haag

Korzo theater den Haag

Het Korzo theater is thans volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een locatie voor optimale Danskunst beoefening voor de amateursector in Den Haag maar eigenlijk voor dansers uit de hele wereld.

Reeds in 2007 verkregen wij de opdracht van Dienst Onderwijs Cultuur en Welzijn van Gemeente Den Haag om te participeren in de ophanden zijnde renovatie. Onze inbreng betrof de volledige klimaatinstallatie sanitaire installaties en alle elektrotechnische installaties inclusief zwakstroom en beveiliging alsmede CCTV. Daarnaast is het geheel voorzien van een complete regelinstallatie met gebouwbeheer alsmede de theatertechnische installaties. Het bijzondere van deze discipline was het in de wereld unieke gondelsysteem.

Het complex aan de Prinsestraat is gelegen in het centrum van Den Haag. De locatie was voor de totale renovatie en uitbreiding een enorme uitdaging om  e.e.a. te realiseren. De inrichting diende volledig met hergebruik van bestaande ruimten alsmede de vele extra dansstudio gerealiseerd te worden.

Ook hier kon en mocht er een zeer hoogwaardig luchtbehandelingssysteem met geïntegreerde koeling en WTW worden toegepast waarbij de luchttoevoerkanalen ook via de zeer diep gelegen bodem gevoerd worden.

Er diende bovenal optimale akoestische voorzieningen worden toegepast om geluiduitstraling en hinder naar de omgeving te beperken.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op! Neem contact op

Copyright © 2022 Energique B.V. Alle rechten voorbehouden. Website bouwer Rotterdam